(6:18 m) Download Lagu Matursuwun Oleh Dina Jazz MP3

Lirik Matursuwun Oleh Dina Jazz:

Sepiro suwene anggonku nggoleki
Akhire nemoni ati sing nyocoki
Ketemu sliramu rasane genep uripku
Mergo sliramu sing gawe ayem atiku

Raono liyane sing luwih ngerteni
Raono liyane sing biso ngganteni
Amung sliramu sing gawe ayem atiku
Iso nerimo luwih kurange aku

Matursuwun wes gelem ngancani aku
Selalu ono neng susah senengku
Tulus atimu nresnani aku
Kroso tenanan neng jero atiku

Matursuwun wes nompo opo anane
Sabar ngerteni tekan seprene
Ora bakal tak siak siakne
Bakal tak jogo nganti selawase

Raono liyane sing luwih ngerteni
Raono liyane sing biso ngganteni
Amung sliramu sing gawe ayem atiku
Iso nerimo luwih kurange aku

Matursuwun wes gelem ngancani aku
Selalu ono neng susah senengku
Tulus atimu nresnani aku
Kroso tenanan neng jero atiku

Matursuwun wes nompo opo anane
Sabar ngerteni tekan seprene
Ora bakal tak siak siakne
Bakal tak jogo nganti selawase

Jika lagu Matursuwun tidak bisa di mainkan, silahkan cari alternatif link download dibawah yang sudah di generate otomatis.
  • Dina Jazz - Matursuwun (Official Music Video NAGASWARA) #music (6.18)
  • Dina Jazz - Matursuwun (Official Radio Release) NAGASWARA (5.20)
  • Dina Jazz - Matursuwun (Official Video Lyrics) #lirik (5.04)
  • Dina Jazz - Kartonyono Medot Janji (Official Music Video NAGASWARA) #music (4.43)
  • MATURSUWUN - DINA JAZZ ( Video lirik ) Full HD. (6.18)
  • Dina Jazz - Kartonyono Medot Janji (Official Radio Release) NAGASWARA (4.40)
  • Hendra Kumbara - Dalan Liyane (Official Music Video) (4.46)
  • Ndarboy Genk - Wong Sepele ( Official Video Clip) (6.17)
  • Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara.de (Official Music Video) (5.39)
  • GuyonWaton Official - Perlahan (Official Music Video) (6.20)
  • Dina Jazz - Kartonyono Medot Janji (Official Video Lyrics) #lirik (4.20)
  • MATURSUWUN - GILANG R WIJAYA (Official Video Clip) (5.13)
  • MATUR SUWUN - GILANG R WIJAYA ll Cover NANA - IIN ABIMANYU (4.54)
  • Ilux - Matur Suwun (Official Music Video) (5.08)
  • Happy Asmara - MATUR NUWUN ( Official Music Video ) (3.41)
  • Dalan Liyane Cover Woro Widowati | DAFTAR PUTAR (4.17)
  • Lagu Koplo Banyuwangi Jawa Timur Terbaru 2020 Terpopuler (46.13)
  • Farani - Gatot Mudik (Official Music Video NAGASWARA) #music (5.10)
  • RapX - Matur Suwun (Official Music Video) (5.06)
  • MATURSUWUN - GILANG R WIJAYA (musik video lirik) (4.56)
  • Happy Asmara - Matur Nuwun | Karaoke - No Vocal (3.41)

Matursuwun Oleh Dina Jazz

Download lagu Matursuwun oleh Dina Jazz MP3 gratis hanya di downloadlagu789.com. Gratis lagu Matursuwun oleh Dina Jazz disertai dengan lirik lagu Matursuwun dengan penyanyi Dina Jazz.

Bagikan Ke Teman!!!

Download Lagu Terkait:

Kata kunci pencarian: